PSN Plans de pensions

Com funcionen els Plans de Pensions que ofereix PSN?
Els plans de pensions són productes d'estalvi en virtut dels quals es realitzen aportacions, que es van acumulant i queden permanentment invertides en actius financers amb la finalitat de generar un estalvi de cara a cobrar una prestació en el moment en el qual es produeixi una de les contingències cobertes pel pla de pensions, com la jubilació.
Per què contractar aquest producte?
 • En els últims anys han generat una interessant rendibilitat.
 • Importants avantatges fiscals.
 • Existeixen 12 opcions diferents en funció del perfil de l’inversor.
Què cobreix aquest producte?

Contingències cobertes

Els plans de pensions defineixen el dret de les persones, a favor de les quals es constitueixen, a percebre prestacions econòmiques per jubilació, supervivència, incapacitat permanent, dependència i defunció.

 • JUBILACIÓ: La contingència és l'accés a la jubilació en el Règim de Seguretat Social corresponent. Pot ser a l'edat ordinària, anticipada o posterior. En el cas de partícips que no tenen possibilitat d'accés a la jubilació, la contingència s'entén produïda en complir l'edat de 65 anys.
 • INCAPACITAT LABORAL PERMANENT: Reconeguda en el Règim corresponent de Seguretat Social, que pot ser: total per a la professió habitual, absoluta per a tot treball, o gran invalidesa.
 • DEFUNCIÓ DEL PARTÍCIP O DEL BENEFICIARI: Pot generar prestacions de viduïtat, orfandat, o a favor d'altres hereus o persones designades.
 • DEPENDÈNCIA SEVERA O GRAN DEPENDÈNCIA DEL PARTÍCIP: Tal com queda definida en la Llei de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de dependència.

Excepcionalment, els drets consolidats en els plans de pensions podran fer-se efectius íntegrament o en part en els supòsits de malaltia greu o desocupació de llarga durada, sempre que ho contemplin expressament les especificacions del pla de pensions i amb les condicions i limitacions que aquestes estableixin.

Més informació

Quan finalitza un pla de pensions?

 • El pla de pensions acaba en el moment en el qual s'aboni la totalitat de la prestació econòmica després d'acreditar l'ocurrència d'alguna de les contingències cobertes, o es produeixi la defunció, mobilització total o disposició anticipada total en els casos previstos legalment.

Com realitzes les aportacions?

 • Podràs realitzar aportacions per mitjà d'un pagament periòdic, anual o una aportació extraordinària. Cal tenir en compte que la quantitat està limitada per llei. També pots optar per mobilitzar o traspassar el teu pla de pensions

Quan podràs cobrar les prestacions?

 • Una vegada que es produeix la contingència, com la jubilació, es pot sol·licitar el cobrament de la prestació pel beneficiari assenyalant, si escau, la forma triada per al cobrament, que podrà dur-se a terme a través d'una renda temporal o vitalícia, i presentant la documentació acreditativa corresponent.
Amagar informació
EL PLA QUE S'ADAPTA A TU

Per els més prudents, amb molt poc risc i gran estabilitat, inverteix el 100% en Renda Fixa, tant pública com privada, nacional i internacional:

 • PSN Pensions Renda Fixa Confiança

 

Per als qui busquin estabilitat però estiguin disposats a assumir algun risc a la recerca de retorns. Com a màxim el 25% del fons estarà invertit en títols de Renda Fixa:

 • PSN Pla Individual de Pensions

 

Per a aquells que no desitgin córrer grans riscos i busquin estabilitat, inverteix en un màxim d'un 25% en Renda Variable i la resta podrà ser invertit en Renda Fixa:

 • Previsió Sanitària Nacional
 • PSN Valor Estalvi
 • Enginyers Industrials de Galícia

 

Per a aquells que busquin majors rendibilitats i per a això estiguin disposats a assumir més riscos. Inverteix la totalitat de les inversions en Renda Variable:

 • PSN Autoresponsabilitat

 

També et podrien interessar els següents plans de pensions:

 • B&H Jubilació: com a màxim el 75% del fons estarà invertit en Renda Variable.
 • Finanbest Eficient Renda Fixa Mixta: com a màxim el 30% del fons estarà invertit en títols de Renda Variable nacional i internacional.
 • Finanbest Eficient Borsa Global: com a mínim el 75% del fons estarà invertit en títols de renda variable.
Sol·licita ara informació a mida
1. Quan vas néixer?


2. Quin dels plans voldries?


Tots els camps són obligatoris.
Assessorament personalitzat
Truca'ns sense compromís al :
910 616 790
Xateja amb un agent
( De DI a DV de 09:00h a 20:00h )
Altres productes que et poden interessar
PSN Rentabilidad Creciente PPA
Un pla de previsió assegurat que t'ofereix un capital quan et jubilis i participar en els beneficis de PSN.
PSN A-EPSV Planes de Previsión
Un pla d'estalvi per a la jubilació dels residents al País Basc.
PSN Rentas
Un pla d'estalvi que t'ofereix una renda mensual a canvi d'una aportació inicial.

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'for_product_filter' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/psn.es/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Necessites ajuda?