AVÍS LEGAL

Informació general

L’adreça URL www.psn.es (d’ara endavant “el lloc Web”) és un domini registrat i inscrit per PREVISIÓN SANITARIA NACIONAL, PSN, MUTUA DE SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA (d’ara endavant, PSN) amb domicili social a MADRID, carrer Villanueva Nº 11 y C.I.F.: V-28230688.

Aquest lloc Web té caràcter informatiu i d’exclusiu ús personal, tenint per objecte facilitar el coneixement al públic en general, i als seus mutualistes en particular, dels productes i serveis oferts per PSN i/o empreses del Grup PSN. L’accés al lloc Web és, en principi, gratuït, sense perjudici de que la contractació de productes o serveis a través del lloc Web estigui subjecta a una contraprestació econòmica.

L’usuari es compromet a no utilitzar el lloc Web ni la informació oferta al mateix per a la realització d’activitats contraries a la Llei, la moral o l’ordre públic, i a respectar les condicions d’ús establertes per PSN, acceptant en conseqüència, els termes i condicions d’ús establertes en aquest avís legal.

Els continguts, productes i serveis inclosos en el present lloc Web i qualsevol altre connex o vinculat al mateix estan dirigits a Usuaris i/o mutualistes o potencials mutualistes amb residència a Espanya.

Propietat intel·lectual i industrial

PSN és titular dels drets de Propietat Intel•lectual sobre el contingut d’aquest lloc web, incloent, a manera enunciativa i sense caràcter limitat, programari, disseny gràfic, codis, fonts, textos, imatges, vídeos, marques, logos o signes distintius, i disposa dels permisos necessaris per a la seva utilització, a l’empara del contingut en la normativa vigent i d’aplicació. L’accés i navegació pels usuaris no suposa, en cap cas, renúncia, transmissió, llicència o cessió alguna dels drets de propietat intel·lectual i industrial que ostenta PSN.

Queda prohibida la modificació, còpia, reproducció, descàrrega, transmissió, distribució o transformació dels continguts del lloc web, sense el consentiment exprés del seu titular. Qualsevol descàrrega que es pugui produir en el terminal de l’usuari estarà degudament indicada i habilitada, sempre per a ús privat. La reproducció, distribució, comunicació pública, transformació, modificació, cessió, i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat per PSN queden prohibits.

La falta per part de tercers dels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial o qualsevol altre dret sobre el contingut d’aquest lloc web, titularitat de PSN o qualsevol empresa del Grup PSN, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Queda prohibit qualsevol tipus de transmissió de dades que l’usuari pugui realitzar a aquest lloc web, que infringeixin els drets de propietat de tercers, i el contingut dels quals sigui amenaçador, difamatori, obscè, pornogràfic, o transmissió de qualsevol altre material que constitueixi o inciti una conducta que pugui ser considerada una ofensa penal, quedant exempt de responsabilitat PSN o qualsevol entitat del Grup PSN.

Les referències a marques comercials i registrades o signes distintius, ja siguin titularitat de PSN o de terceres empreses, porten implícites la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment de PSN o els seus legítims propietaris. En cap moment, excepte manifestació expressa, l’accés o ús del lloc web i/o dels seus continguts, confereix a l’usuari dret algun sobre les marques, logos, i/o signes distintius en ell inclosos. Tota la informació continguda en aquesta Web, el seu disseny gràfic i el codi de llenguatge HTML, CSS, JAVA, JAVA Script o Activi X constitueix una obra la propietat intel·lectual de la qual pertany a PSN o a les empreses del Grup PSN i està protegida per la Llei de Propietat Intel·lectual.

Contingut Web i enllaços

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta; per això PSN, no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, integritat o veracitat d’aquesta informació, així com tampoc de l’ús per tercers del contingut d’aquest lloc web, ni dels possibles errors en l’accés a la mateixa, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitzi. Al mateix temps, PSN es reserva el dret a suspendre temporalment l’accessibilitat al lloc web quan sigui necessari, sense necessitat de previ avís per a qualsevol actuació i/o correcció dels seus continguts i/o utilitats.

Aquest lloc web conté enllaços (links) a pàgines externes, no sent PSN responsable dels continguts d’aquestes pàgines, sent responsabilitat de l’usuari, que haurà de regir-se pels termes i condicions d’utilització de les pàgines consultades.

PSN adverteix de la presència merament informativa d’enllaços (links) en el lloc web de PSN a altres pàgines no pertanyents a empreses del Grup PSN i en cap cas suposa suggeriment, invitació, patrocini, recolzament o recomanació dels mateixos per part de PSN.

Al mateix temps l’establiment de qualsevol hipervincle des d’una pàgina Web haurà d’efectuar-se a la pàgina principal del lloc web, quedant prohibida la reproducció total i parcial de cap dels serveis continguts en el lloc web de PSN.

PSN adverteix que l’ús del lloc web que l’usuari fagi i de la informació que aquesta contingui, són de la seva pròpia responsabilitat, així com, no garanteix que en l’accés a altres llocs web a través d’enllaços (links) pugui visualitzar informació que fereixi la seva sensibilitat o li provoqui danys.

Responsabilitat

PSN no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a PSN o les empreses del Grup, ni de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en la Intranet de PSN, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de PSN.

PSN queda exempt de tota responsabilitat que es derivi de l’intercanvi d’informació entre usuaris a través dels seus llocs web. La responsabilitat de les manifestacions difoses en els seus llocs web correspon als qui les realitzen.

Xarxes Socials

Mitjançant els accessos directes a les xarxes socials, PSN posa a disposició de l’usuari tota aquella informació corporativa, comercial, o en relació a esdeveniments en els quals PSN i les empreses del Grup participin. La finalitat última és poder estar presents en tots aquells fòrums on, l’activitat i serveis de PSN i les empreses del Grup PSN, puguin aportar solució i visió amb valor afegit a les inquietuds dels internautes interessats en els serveis oferts per PSN, establint noves formes de comunicació amb el seu públic objectiu.

PSN queda exempta de tota responsabilitat en relació a opinions i/o comentaris abocats pels usuaris a les xarxes socials on PSN disposa d’espais propis i que vulnerin o puguin vulnerar drets de tercers, no estant sota el control directe de PSN.

Així mateix, PSN no assumeix responsabilitat pel contingut de qualsevol fòrum o debat en el ciberespai (xat), butlletins o qualsevol tipus de transmissions, que estiguin vinculades a aquest lloc web i cooperarà, si és requerit per ordre judicial o per les autoritats pertinents, en la identificació de les persones responsables d’aquells continguts que violin la llei.

Així mateix PSN, no assumeix la responsabilitat sobre els comentaris, opinions o informacions abocades a les xarxes socials o altres mitjans per part d’empleats i/o col·laboradors de les empreses del grup, que no hagin estat prèviament autoritzades o reconegudes per l’entitat.

PSN queda exempta de tota responsabilitat que es derivi de l’intercanvi d’informació entre usuaris a través dels seus llocs web. La responsabilitat de les manifestacions difoses correspon als qui les realitzen.

PSN es reserva el dret de, conforme a les normes establertes a les diferents xarxes socials i la legislació vigent, moderar o retirar aquells comentaris i/o injúries que poguessin resultar falsos o danyin la imatge corporativa, bé pels mitjans establerts per les diferents xarxes socials, o sol•licitant als titulars dels mateixos la seva retirada. PSN es reserva, així mateix, la capacitat d’emprendre les accions oportunes, incloses les judicials, en honor a salvaguardar la integritat, imatge i confiança dels usuaris en l’entitat, els seus serveis i productes.

Club PSN

Les condicions legals i avisos legals corresponents a aquest servei es troben recollides a la pàgina web del Club, Previsió Sanitària Nacional, conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades, informa als usuaris que el tractament de les seves dades es realitzarà per VIP District, S.L., conforme al Contracte de prestació de serveis professionals, vigent entre les parts.

Modificació dels termes i condicions d’ús

Les presents condicions generals i les particulars que eventualment puguin establir-se, i amb la redacció que presentin a cada moment, tenen una durada indefinida, i romandran en vigor mentre el lloc web continuï actiu. PSN es reserva, en tot cas, el dret unilateral de modificar les condicions d’accés a les mateixes, així com el seu contingut. Per tant, és responsabilitat de l’usuari observar a tot moment el seu contingut i el compliment del mateix.

Legislació i jurisdicció aplicables

Les parts acorden expressament que per a qualsevol qüestió, disputa o controvèrsia que pugui sorgir sobre les presents condicions d’ús, continguts, activitats comercials, productes i serveis serà aplicable la legislació espanyola, acordant expressament la submissió a l’exclusiva jurisdicció dels Tribunals de Madrid.

 


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'for_product_filter' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/psn.es/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Necessites ajuda?