Què és PSN?

PSN és la mútua dels professionals universitaris. Va néixer a principis del segle XX com a entitat associativa dels metges per garantir el futur de les seves famílies.
Hem canviat molt en aquest temps, però la nostra missió roman inalterada: oferir protecció als professionals de la salut i a la resta de professionals universitaris.

El nostre treball diari es basa en apropar-nos a tots els professionals per comprendre en profunditat les seves circumstàncies, inquietuds i interessos. Coneixent al màxim les professions i a les persones. Aportant l’esforç constant del nostre equip, hem desenvolupat solucions de vida personalitzades.

PSN ofereix un complement de benestar a les prestacions públiques existents, per cuidar dels que dia a dia es preocupen pels altres.

Creiem que els col·lectius professionals han d’estar units, amb dret a mantenir una qualitat de vida en el futur independentment de les circumstàncies de cada moment, de defensar els seus interessos i, sobretot, format per persones capaces de cuidar els uns dels altres amb productes, solucions i serveis beneficiosos per a tots.

A qui va dirigit?


A causa del nostre origen, la base fonamental dels nostres mutualistes són mèdics, farmacèutics, veterinaris i odontòlegs. No obstant això, la nostra vocació de servei ens ha portat a obrir la nostra oferta a altres col·lectius professionals universitaris.

Per què triar PSN?


Benestar

Benestar

Seguretat

Seguretat

Treball

Treball

Protecció

Protecció

Compromís

Compromís

Responsabilitat

Responsabilitat

Consulta els productes de PSN

Disposem de plans de jubilació, plans d'estalvi, plans d'inversió, assegurances d'accidents i assegurances personals. Solucions als problemes de protecció personal, protecció familiar, jubilació i estalvi.Consulta els serveis

Necessites ajuda?