AMIC Seguros Generales

Què és?


AMIC Seguros Generales és una empresa asseguradora que forma part del Grup PSN des de gener de 2015. Des d’aquesta entitat s’elaboren els productes asseguradors No Vida del Grup PSN, entre els quals es troben les assegurances de Decessos i Responsabilitat Civil Professional, i està plenament immersa en el desenvolupament de les seves assegurances de Llar i Acte, entre uns altres.

AMIC Seguros Generales ha suposat l’obertura del Grup PSN a nous rams asseguradors, més enllà del seu àmbit tradicional de Vida, Estalvi i jubilació. De la mateixa manera, donada la seva tradicional vinculació al món de l’Enginyeria, ha ajudat a la incorporació al Grup de nous col·lectius professionals. Amb tot això, el Grup PSN ha fet un pas més per convertir-se en l’asseguradora integral de tot el col·lectiu professional universitari.

 Informe de situación financiera y solvencia 2016.
 Informe de situación financiera y solvencia 2017.
Informe de situación financiera y solvencia 2018.
Anar al web de AMIC Seguros Generales

Contacte


AMIC Seguros Generales
Calle de Génova, 26, 28004 Madrid, España
91 423 11 10

Tens dubtes?
Sol·licita informació sense compromís

(*) Camps obligatoris
He llegit i accepto la informació sobre Protecció de dades

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'for_product_filter' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/psn.es/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Necessites ajuda?