Política de Privacidad

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Previsión Sanitaria Nacional, PSN, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (des d’ara, PSN), o AMIC Seguros Generales S.A.U. (des d’ara, AMIC), segons correspongui en funció de les assegurances contractades, amb domicili a Madrid, carrer Gènova, nº 26, 28004. amb telèfons 902.100.062 i 91.061.67.90 i correu electrònic informacion@grupopsn.es.

El Delegat de Protecció de Dades és Previsió Sanitària, Serveis i Consultoria, SLU, amb domicili a Madrid, carrer Gènova, nº 26, 28004, telèfons 914.311.244 i correu electrònic protecciondedatos@grupopsn.es

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En PSN i en AMIC tractem la informació que ens faciliten l’interessat amb la finalitat de gestionar la relació comercial i prestar-li serveis professionals de comercialització de productes d’assegurances i / o plans de pensions, facilitar-li informació precontractual o per a l’execució de contracte i serveis accessoris a aquest.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Es conservaran les dades personals durant el temps en què la persona interessada mantingui una relació contractual amb PSN i / o AMIC i no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat i, en tot cas, durant el període que resulti necessari per a la formulació, el exercici o la defensa de potencials reclamacions, amb la finalitat de complir amb les obligacions de conservació i custòdia, d’acord amb la legislació vigent.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

El fonament legal per al tractament de les seves dades personals rau en el consentiment de l’interessat quan es procedeixi a la sol·licitud de pressupostos o informació sobre els nostres productes i serveis professionals i, si escau, en l’execució del contracte.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades seran tractades per PSN Asesoramiento y Gestión del Riesgo SAU i en cas d’haver-nos donat el seu consentiment, les dades facilitades seran comunicades a les empreses del Grup PSN amb la finalitat de remetre-li informació comercial per qualsevol mitjà inclosos els mitjans electrònics sobre les activitats, serveis i productes que ofereixen les empreses del Grup PSN, la composició pot consultar a l’adreça: www.psn.es/ca/empresas-psn/.

Es guardarà estricta confidencialitat respecte de tots els documents i informacions a què Grup PSN tingués coneixement en el si d’aquesta relació.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

  • Dret d’accés: Vostè té dret a obtenir confirmació de si s’estan tractant o no dades personals que el concerneixen.
  • Dret de rectificació: Vostè té dret a obtenir la rectificació de les dades personals inexactes que li concerneixin o incompletes.
  • Dret de supressió: Vostè té dret a obtenir la supressió de les dades personals que li concerneixin quan les dades personals ja no siguin necessaris en relació amb els fins per als quals van ser recollits o tractats d’una altra manera.
  • Dret de limitació: Vostè podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades personals, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret de retirar el consentiment: Vostè tindrà dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment abans de la seva retirada.
  • Dret d’oposició: Vostè té dret a oposar-se al tractament de les seves dades. PSN deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Dret a la portabilitat de les seves dades: Vostè pot sol·licitar-nos que les seves dades personals automatitzades siguin cedits o transferits a qualsevol altra empresa que ens indiqui en un format estructurat, intel·ligible i automatitzat.

Els interessats poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les dades, emplenant el corresponent formulari que pot descarregar a través del següent link:

Aquest formulari s’ha de presentar, personalment a qualsevol de les Oficines Tècniques de PSN, enviant-lo per correu electrònic a informacion@grupopsn.es o enviant-lo per correu postal a l’ seu central de PSN (Carrer Gènova 26, 28004, Madrid).

Els interessats tenen dret a reclamar davant l’Autoritat de Control i sol·licitar la tutela de drets que no hagin estat degudament atesos a l’Agència Espanyola de Protecció de dades a través de la seu electrònica del seu portal web (www.agpd.es), o bé mitjançant un escrit dirigit a la seva adreça postal (C / Jorge Juan, 6, 28001-Madrid).

Cookies i arxius de seguiment

Una cookie és un petit arxiu que es descarrega a l’ordinador, Tablet o Smartphone de l’usuari, amb la finalitat de descarregar dades i informació que podran ser actualitzats i recuperats per l’entitat responsable de la seva instal·lació.

Si desitja obtenir més informació pot llegir la nostra Política de cookies

Responsabilitats i compromisos de l’usuari

L’usuari garanteix ser major d’edat i amb capacitat suficient. L’usuari garanteix que la informació facilitada és exacta i veraç, comprometent-se a informar a PSN de qualsevol modificació de la informació que li hagi estat sol·licitada, mitjançant correu electrònic a l’adreça mutualista@grupopsn.es, identificant-se com a usuari del lloc web i concretant aquelles dades que hagin estat modificades.

En el cas que, en l’execució dels serveis, siguin facilitats a PSN dades de caràcter personal de tercers, l’usuari garanteix que està facultat legítimament per facilitar aquestes dades i que ha procedit a informar a l’interessat de la cessió de les seves dades i a sol·licitar el seu consentiment, responsabilitzant-se de l’incompliment d’aquestes obligacions.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'for_product_filter' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/psn.es/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Necessites ajuda?