Protecció de dades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Previsión Sanitaria Nacional, PSN, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (des d’ara, PSN), o AMIC Seguros Generales S.A.U. (des d’ara, AMIC), segons correspongui en funció de les assegurances contractades.

Finalitat Gestió de l’enviament d’informació, prospecció comercial i execució del contracte

Legitimació Execució del contracte i consentiment de l’interessat.

Destinataris En cas d’haver-nos donat el seu consentiment, les dades facilitades seran comunicats a les empreses del Grup amb la finalitat de remetre-li informació comercial per qualsevol mitjà inclosos els mitjans sobre les activitats, serveis i productes que ofereixen les empreses del Grup PSN, la composició del qual pot consultar en l’adreça www.psn.es/ca/empresas-psn .

Drets L’interessat podrà exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les dades, així com d’altres, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.psn.es/ca/politica-de-privacidad


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'for_product_filter' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/psn.es/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Necessites ajuda?